2410618724,6937049985 ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 33, Λάρισα ioaniskokkalis@gmail.com

 

Κόκκαλης Ιωάννης
Οικοδομικές εργασίες - Λάρισα


 

Η εταιρεία Κόκκαλης Ιωάννης – Οικοδομικές εργασίες, ασχολείται με την κατασκευή και μελέτη ιδιωτικών και δημόσιων έργων, κυρίως οικοδομικών. 

Αναλαμβάνει πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες από ένα ''μερεμέτι'' ως την κατασκευή και μελέτη νέων οικοδομών και ειδικών έργων αναστηλώσεων και αποκατάστάσεων κτιρίων, στις καλύτερες τιμές προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα,σε επίπεδο μελέτης,κατασκευής και επίβλεψη, στηριζόμενη σε μια έμπειρη ομάδα Πολ.Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Διακοσμητών καθώς και σε έμπειρα και δοκιμασμένα συνεργεία.

Από το 2003 εξειδικεύεται σε ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΩΝ ,αναπαλαιώσεων και ανακαινίσεων κτηρίων,με ιδιόκτητο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό ,έχοντας εκτελέσει με επιτυχία ένα πλήθος έργων σε παλαιά πέτρινα κτίρια ,Ιερών Ναών,και σε οικοδομές με στατικά προβλήματα.

 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Αναστηλώσεις, Αναπαλαιώσεις κτηρίων, ενισχύσεις φέροντα οργανισμού κτηρίων απο οπλισμένο σκυρόδεμα και πέτρινων κτιρίων και αποκατάσταση και ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εκτόξευομενο σκυρόδεμα (GUNITE), Τσιμεντενέσεις, Υδροβολή, Υδροαμμοβολή, Ρητίνες, Ελάσματα, Αδιατάρακτη κοπή, Εργασίες καθαιρέσεων, Κομπρεσέρ, Αρμολογήσεις σε πέτρινα κτίρια, Κτίσιμο πέτρας κ.α.

 

 

 


Καλέστε μας για να συζητήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση στις καλύτερες τιμές.